Waarom deze blog?

Gewoon omdat ik graag schrijf.

Gewoon om af en toe wat ideeën de wereld in te sturen. Zonder daarvoor op facebook te moeten zitten. (Het is al lang bewezen dat facebook de mens geen goed doet, versnippering van aandacht en zo meer, lang voordat ik het ooit ga proberen.) 

Gewoon om te tonen dat ook ik niet perfect ben, dat ik als coach ook maar een mens ben.

Wat voor schrijfsels?

Een beetje vanalles: nieuwtjes rond de thema's burn-out en perfectionisme, luchtige columns, vrolijke hersenspinsels, misschien wel wat fantasieverhalen, ...

In ieder geval met een korreltje zout of een schuimpje humor. Ik schrijf liever in de wolken. 

Maar ik verwijs ook graag naar anderen die het volledige plaatje schetsen. Want ik weet maar al te goed hoe serieus een burn-out is, of het gevoel als je erop afstevent. Dat is niet zo luchtig. En ik weet hoe complex het allemaal is; de oorzaken, de gevolgen, de oplossingen. Zo is dit artikel van mijn collega coach Belinda Buysse een meer volledige versie van mijn eerste blogtekst: http://cantaloupe-im.eu/blog/?p=261

Als je die tekst van Belinda gelezen hebt, dan weet je waarom ik zo graag terugkeer naar mijn wolkje, mijn ontspanning, mijn schrijven.